26 mei, 2024
Onze vakbondDienstverlening: "Snel Genoeg Zo!"

Dienstverlening: “Snel Genoeg Zo!”
D

“Snel genoeg zo” was het antwoord van onze juridische dienstverlening die had gereageerd op een noodoproep uit den lande. De betrokken militair was al een jaar of twee bezig met een andere vakbond die, kennelijk bij gebrek aan ideeën, er geen gat meer inzag. Familie van de militair wees hem op het bestaan van de ODB om het daar maar eens te proberen … “zij doen dingen die andere niet doen”!

De militair was zwaar geblesseerd geraakt bij een legeronderdeel tijdens de Algemene Militaire Opleiding (AMO). Hierop volgde een vervelend revalidatie traject. Tijdens deze periode werd de militair van de ene plaatsing naar de andere overgeplaatst. Zelfs per whatsapp werden plaatsingen en afspraken geregeld! U begrijpt het al. De werkgever maar zeker ook betrokken militair waren het spoor bijster.

Na bestudering van de stukken en een lang gesprek met de militair kwam de oplossing snel dichterbij. De ODB gebruikte haar netwerk en binnen 1 uur was de zaak helemaal opgelost. De militair gaat weer het reguliere circuit in, en hoopt dit jaar te slagen voor zijn AMO. Een pluim voor onze juridische dienstverlening.

bron: ODB

 

Arag Banner
Select 2024Select 2024

Gerelateerd aan dit bericht: