23 april, 2024

Univé verzekeringen

Univé is partner van de Onafhankelijke Defensiebond sinds 2009. Zij zijn een coöperatieve vereniging die werkt zonder winstoogmerk, dus haar klanten zijn tevens haar leden. Die leden-verzekerden staan dan ook centraal, niet het streven naar winst. Uitgangspunt is dat u als lid positieve resultaten terug ziet in de vorm van winstuitkeringen, premiekortingen en verbeterde producten en diensten. Verzekerden

Als totaaldienstverlener biedt Univé naast brand-, schade- en zorgverzekeringen ook levensverzekeringen en hypotheken aan, voor zowel particulieren als zakelijke klanten. Omdat Univé ambieert de meest gewilde totaalaanbieder voor de burger in Nederland te zijn, streeft zij voor al die verzekeringen een top 3-positie in prijs en prestatie na. Circa 1,4 miljoen verzekerden hebben in totaal zo’n 3,8 miljoen verzekeringen voor personen en/of objecten bij Univé afgesloten. En zij blijken zo tevreden, dat wij in diverse klantenonderzoeken als beste verzekeraar uit de bus komen.

Organisatie
Naast Univé-hoofdvestigingen (Assen en Zwolle) kent Univé een netwerk van 15 zelfstandige Regionale Univé’s (vroeger ‘Onderlingen’) met in totaal circa 150 vestigingen. Daar kunt u als ODB lid terecht voor persoonlijk verzekeringsadvies. De oudste Univé Onderlinge is in 1794 opgericht. In 1991 is de huidige groep ontstaan vanuit een fusie tussen NOVO en DLG, waaraan in 1992 de zorgverzekeraar Noord-Holland-Noord is toegevoegd. Univé telt ongeveer 2.800 medewerkers: circa 1.000 bij de centrale vestigingen en zo’n 1.800 bij de circa 150 Univé-vestigingen, verspreid over heel Nederland.

Ambitie
Univé wil de meest gewilde totaalaanbieder zijn voor de burger in Nederland.

Select 2024Select 2024

Gerelateerd:

Speciaal aanbod voor onze leden:

Via de ODB krijg jij als lid collectieve korting op de premie van je autoverzekering, motorverzekering, doorlopende reisverzekering en vele andere verzekeringen.