Referenties / wapenfeiten

Belastingservice ODB

Oeps … Een Foutje In Uw Voordeel?

De aangifte van een ODB lid (weduwe) werd verzorgd door de belastingservice van onze bond. De weduwe deed aangifte van haar inkomstenbelasting en deze...
Juridische dienstverlening voor passende oplossing

Dienstverlening: “Snel Genoeg Zo!”

"Snel genoeg zo" was het antwoord van onze juridische dienstverlening die had gereageerd op een noodoproep uit den lande. De betrokken militair was al...

Dienstverlening: Recht Op Scholing

Recentelijk stonden twee raadsmannen van de Juridische dienstverlening een jonge militair bij die de hulp van de ODB had ingeroepen inzake recht op scholing door Defensie. De militair was na zijn laatste plaatsing min of meer door de werkgever op een zijspoor gezet.
Dienstverlening: problemen met verhuurder

Dienstverlening: Huisvesting Curaçao

Het zal je maar gebeuren ….. je bent in de West op Parera (Curaçao) geplaatst en je huurt je huis drie jaar lang in de private sector. Op het moment van vertrek krijg je een torenhoge rekening gepresenteerd (i.v.m. schade aan woning) van de huurbaas, terwijl het huis al was afgeschouwd en de overeenkomst in die zin was beëindigd. Dat overkwam een lid van ons een week voor hij en zijn gezin repatrieerde naar Nederland.
Juridische dienstverlening brengt werkverhouding in kaart

Dienstverlening: Een Andere Zienswijze

Een van de raadspersonen van de ODB stond afgelopen week een lid bij voor een Hoor en Advies Commissie (HAC). Dit was naar aanleiding van een aantal rapporten (bakkies) van dit lid. Er was een uiterst vervelende verhouding ontstaan met zijn chef, die zijn gedragingen onder een vergrootglas legde. Deze chef gaf niet de nodige aandacht aan de onderliggende (privé) problemen van ons lid.