22 juni, 2024
RecensieBoekenBoekbespreking: Hoera, reorganiseren! … En ik dan?

Boekbespreking: Hoera, reorganiseren! … En ik dan?
B

Overnames, fusies, reorganisaties. We lezen er dagelijks over, en iedereen kent wel iemand die er middenin zit. En die daar in negen van de tien gevallen op z’n zachtst gezegd last van heeft. Want reorganiseren brengt onzekerheid mee. Angst voor de toekomst. Boosheid en frustratie ook. Heel legitieme emoties, waar je hoe dan ook doorheen moet.

Maar er is ook een andere kant: een reorganisatie biedt mogelijkheden en kansen. Kansen die je kunt grijpen om je zelf weer op de rit te krijgen, om heel iets anders te gaan doen, binnen je organisatie –als je tot de achterblijvers behoort- of ergens anders, waar je wellicht nieuwe talenten van jezelf ontdekt.

Hoera, reorganiseren! … En ik dan? is een boek dat je een hart onder de riem steekt. Omdat je zult zien dat je niet de enige bent die een nare periode doormaakt. En dat jouw reacties dus niet gek zijn. En het laat je zien hoe je jezelf weer op de rit krijgt, de spinsels in je hoofd wist en weer de regie over je leven terugpakt. Zodat je echt kunt zeggen: ‘Hoera, reorganiseren.’ Pak je kans. En heb je dit al gedaan? Help dan je collega’s die het nog wel nodig hebben.

Hoera reorganiseren – en ik dan?

Het boek bevat 144 pagina’s het ISBN nummer is 9789058716002.

De auteur is Pia Pelzer.

De prijs van dit boek bedraagt € 17,95

 

Korting op boek Hoera reorganiseren! En ik dan?

De ODB heeft na contact een leuke korting bedongen voor haar leden als zij het boek, Hoera, reorganiseren! En ik dan?, bestellen. Het resultaat mag er zijn de uitgeverij Thema kan onze leden in MC’s en geïnteresseerden de volgende kortingen aanbieden.

 Korting op boek Hoera reorganiseren! En ik dan?
Aantal boeken: korting:
10 – 30 boeken 10 %
31 – 50 boeken 15 %
51 – 100 boeken 20 %
101 – 300 boeken 25 %
301 – 500 boeken 30 %
501 + boeken 40 %

 

 

 

 

 

 

 

Bestellingen kunnen gedaan worden via internet reemnet AT reemnet DOT eu

Arag Banner
Select 2024Select 2024

Gerelateerd aan dit bericht: