24 juli, 2024
Onze vakbondWebsite ODB in nieuwe outfit!

Website ODB in nieuwe outfit!
W

Na de ALV in mei jl. werd in alle stilte door de ODB webbeheerders en het ODB design team een begin gemaakt met project WEB-ODB-2.0. Dit is alweer het vierde type website in ons 7 jarig bestaan. Naast een facelift is de site veel geavanceerder en dynamischer geworden. Een aantal onderdelen zijn vervallen, maar natuurlijk ook nieuwe bijgekomen.

Uitgangspunt voor WEB-ODB-2.0 is een betere communicatie van en naar onze leden. En dat is gelukt! Het is voor de webgebruiker mogelijk om op onze nieuwsberichten te reageren, lezers van deze commentaren kunnen daar weer op reageren. Maar het team wilde ook bij elk bericht een mogelijkheid creëren om uw mening te peilen: dit is vanaf vandaag met behulp van Artian productions mogelijk.

Nieuw op onze website is de introductie van social media, met een hoofdrol voor Twitter. De ODB gebruikt Twitter al twee jaar. Gedurende deze tijd heeft de bond goed gekeken hoe de inhoud van de berichtjes te voorzien van een nuttige inhoud. Vanaf vandaag dus ook onze tweets (de laatste drie) te volgen op onze site.

Het WEB-ODB-2.0 team heeft er voor gekozen om u een uitgebreide agenda voor te schotelen. Naast ODB zaken die op de planning staan, heeft men gekozen om ook andere agenda’s te combineren. MC verkiezingen, nationale en internationale gebeurtenissen waar Defensie bij betrokken is, zon en feestdagen noem maar op. Tevens is bij elk event (indien bekend) een beknopte achtergrond informatie gevoegd.

De website wordt dit jaar verder uitgebreid met een nieuwsbrief die alleen naar leden verzonden wordt. Ook ons internet archief wordt in zijn geheel toegankelijk voor bezoekers. Het bestuur is zeer gelukkig met dit bijzonder fraaie resultaat. De ODB blijft innoveren!

Arag Banner
Select 2024Select 2024

Gerelateerd aan dit bericht: