20 mei, 2024
Onze vakbondWat kan 'Onbekende Helden' voor jou betekenen?

Wat kan ‘Onbekende Helden’ voor jou betekenen?
W

De afgelopen periode hebben veel deelnemers ons laten weten graag meer begeleiding van de coaches van Onbekende Helden te willen ontvangen. We gaan onze dienstverlening dan ook uitbreiden om aan deze behoefte tegemoet te komen. We maken samen met jullie de stap van “Wie Ben Ik” naar “Dit Ben Ik”.

We helpen bij

  • “Een persoonlijke verdieping naar jezelf”,
  • “Van stilstand of werk naar (ander ) werk” &
  • “Ondersteuning op het werk”.

Wat kunnen de vrijwilligers van Onbekende Helden voor jou betekenen?

Workshop “Wie ben ik?”

In een workshop van drie dagen gaan we samen met jou aan de slag met de elementen vuur, water, lucht en aarde die als metaforen dienen voor bepaalde persoonlijke eigenschappen of clusters van eigenschappen. Ontdek jouw persoonlijke elementenvierhoek om meer zicht te krijgen op je kwaliteiten, valkuilen, uitdagingen en ontwikkelverlangens. Daarmee krijg je meer beeld van jezelf en weet je beter wat jij wilt.

Individuele coaching

Is het nodig dat je als deelnemer – na afronding van de workshop “Wie Ben Ik”?  – behoefte hebt aan individuele begeleiding dan is dit nu ook mogelijk. Samen bekijken we  jouw wensen en mogelijkheden. Uiteraard is dit traject maatwerk. De sessies vinden in een veilige omgeving plaats.

Sollicitatie training

Je weet wat je wilt en je bent klaar voor de volgende stap in je loopbaan; in deze 3-daagse training bieden wij je handvatten jezelf te presenteren, competenties goed op papier te krijgen en te presenteren op o.a. Social Media.

Jobcoaching

Heb je een mooie nieuwe baan gevonden maar loop je tijdens het werk tegen dingen aan die je niet had verwacht; wij helpen jou en jouw nieuwe werkgever “on the job”, zodat jij een succes kunt maken van je nieuwe uitdaging.

Onze coaches

Onze coaches Ap van Gameren, Klazina van Houwelingen en Rob van Rijn stellen zich op onbekendehelden.nl verder aan je voor.

Ap, Klazina en Rob zijn zelf werkzaam geweest bij defensie, spreken jouw taal en snappen jouw uitdagingen. Zij hebben een ruime ervaring in coaching en begeleiding van burgers en militairen bij Defensie en zetten zich momenteel als vrijwilliger in voor Onbekende Helden.

Data en aanmelding

Wil je je alvast aanmelden of meer informatie? Stuur dan een mailtje naar info@onbekendehelden.nl. Houd onze website en FB-pagina in de gaten voor data en locaties.

www.onbekendehelden.nl

Tekst: Onbekende Helden / Redactie ODB

Foto: Onbekende Helden / Redactie ODB

Arag Banner
Select 2024Select 2024

Gerelateerd aan dit bericht: