31 mei, 2024
Onze vakbondSamenwerking ODB en AB vakwerk

Samenwerking ODB en AB vakwerk
S

Sinds 1 november 2012 is een nieuwe landelijke opererende samenwerkingsovereenkomst van ODB met Uitzendorganisatie AB vakwerk/defensie van kracht. De overeenkomst, is een eerste stap richting de ambities die het bestuur van de ODB voor ogen had. De ODB is blij met de nieuwe raamovereenkomst. Die moet het startsein zijn voor een nog betere service (werk naar werk) voor de leden van de ODB.

Voor AB vakwerk/defensie is de raamovereenkomst de opvolger van de succesvolle reeks van overeenkomsten die volledig passen in haar bedrijfsfilosofie. AB vakwerk/defensie is een onderdeel van AB vakwerk. AB Vakwerk is een coöperatie ( 5000 leden) zonder winstoogmerk. De coöperatie behaalde in 2011 een omzet van € 83.946.033. Kortom een gezond bedrijf met een bedrijfscultuur die uitstekend past bij die van de ODB.

Uitzendkrachten waarderen AB vakwerk met een 7,6. Bent u nieuwsgierig geworden dan kunt u terecht op deze website onder partners en daarna AB vakwerk aanklikken.

U ziet het! Ook wanneer u de dienst gaat verlaten is lid blijven van de ODB nog steeds een uitstekende en vooral slimme keuze. Wij blijven u altijd terzijde staan, binnen de defensieorganisatie én daarbuiten.

De ODB. Net even dat ietsje meer.

Arag Banner
Select 2024Select 2024

Gerelateerd aan dit bericht: