13 juli, 2024
Onze vakbond\ OPROEP ///

\\\ OPROEP ///
\

Valt het bestaan van een Nederlands leger vandaag te verdedigen? Is een loopbaan als militair heden ten dage nog wel aantrekkelijk? Begrijpen militairen en burgers elkaar eigenlijk? Heeft ons leger het juiste imago? Waar loopt het eventueel mis?

De antwoorden op deze en vooral andere vragen wil Coen Verbraak, de presentator van het Human-praatprogramma De publieke tribune, graag weten.
Daarom organiseert hij op woensdag 29 januari 2020 tussen 14 en 17 uur in de Johannes Post Kazerne te Havelte een gesprek tussen de Commandant der Strijdkrachten, admiraal Rob Bauer, en zijn militairen/medewerkers.
Geen klassiek debat of woord en wederwoord. Neen. Een echt en open gesprek, waarbij een groep militairen en burgermedewerkers hun verhalen en verzuchtingen aan de CDS kwijt kan en waarbij de CDS zijn visie en beslissingen kan/zal toelichten.

Ben jij een (beroeps-)militair, een oudgediende en/of veteraan en wil je in gesprek met Rob Bauer, meld je dan snel met je vraag of verhaal bij mij: programmamaker Michiel Galle op michiel.galle@human.nl of 0681 66 30 02.

Heb geen schroom, de communicatie tussen jou en mij is en blijft vertrouwelijk. Concrete details volgen na contactname.

De publieke tribune is een programma van HUMAN/VPRO en is vanaf zondag 12 januari te zien op NPO 2. Naast het leger behandelt De Publieke Tribune ook Zwerfjongeren (staatssecretaris Blokhuis), Schulden (staatssecretaris Van Ark), het imago van het MBO (minister Van Engelshoven), e.v.a.

Bron: Michiel Galle
Foto: NPO/HUMAN/twitter/redactie

Arag Banner
Select 2024Select 2024

Gerelateerd aan dit bericht: