15 april, 2024
Onze vakbond‘Ongewenst Gedrag? Niet Bij Mij Op Het Werk!’

‘Ongewenst Gedrag? Niet Bij Mij Op Het Werk!’

Op maandag 6 juni organiseert het Ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid in samenwerking met de Stichting van de Arbeid een congres over ongewenst gedrag op het werk. OR-leden of HR-medewerkers zijn van harte welkom bij het congres.

Met bijdragen van minister Asscher, ervaringsdeskundigen, juristen, psychologen en acteurs kunt u zich deze dag verdiepen in hoe u ongewenst gedrag binnen uw organisatie herkent. En wat u als OR-lid of HR-medewerker HIER aan kunt doen.

Pesten, discriminatie, intimidatie en agressie, dat komt bij u op het werk toch niet voor? Toch hebben meer dan 1 miljoen mensen jaarlijks te maken met ongewenst gedrag op het werk. En meer dan 1,5 miljoen mensen hebben te maken met agressie door klanten. Dit kan grote gevolgen hebben. Want wat voor de één een grapje is, kan voor de ander de druppel zijn.

Mede vanwege deze zorgelijke cijfers beveelt de VCP aan om deel te nemen aan dit congres. Geef aandacht voor dit probleem op de werkvloer. Een veilige werkomgeving is belangrijk voor productiviteit, het tegengaan van verzuim en de duurzame inzetbaarheid van werkenden.

Het congres vindt plaats op 6 juni om 12.45 uur in de Fokker Terminal in Den Haag. Meer informatie over het congres en ongewenst gedrag kunt u vinden op www.duurzameinzetbaarheid.nl. Meld u hier aan.

bron: VCP

Arag Banner
Select 2024Select 2024

Gerelateerd aan dit bericht: