16 april, 2024
Onze vakbondODB: "Marinedagen 2012 ondanks veel regen super verlopen."

ODB: “Marinedagen 2012 ondanks veel regen super verlopen.”
O

Het is alweer voor de achtste keer dat de ODB het gehele weekend present was op de marinedagen in Den Helder. Gedurende het gehele weekend is de stand druk bezocht door leden en niet leden die om allerlei informatie vroegen en kregen.

Ook het aantal aanmeldingen om lid van de ODB te worden is vergeleken met andere jaren gestegen en was uiteindelijk driemaal zoveel als het jaar ervoor. Pennen stickers en nog veel meer artikelen vonden gretig aftrek bij de shoppende militairen.

Spelbreker dit jaar was het nautisch weer die de bezoekers regelmatig trakteerde op een flinke hoosbui. Maar desondanks passeerden 100.000 bezoekers de toegangspoorten van de marinehaven. De organisatie (o.a. reservisten) was zoals gebruikelijk van een uitstekend niveau.

Gedurende de vlootdagen konden bezoekers een actiecode bij de stand ophalen om mee te doen aan de prijsvraag. De prijs van 2012 was een forse op afstand bestuurbare helikopter. Uiteindelijk hebben honderden mensen meegedaan aan de verloting. De prijs is uiteindelijk gewonnen door Shawn Craenen. Vlak voordat hij met Hr.Ms. Rotterdam zou vertrekken is de 1e prijs overhandigd door een delegatie van de ODB.

Erik Nuninga feliciteert winnaar prijsvraag 2012
Erik Nuninga feliciteert winnaar prijsvraag 2012

Van harte gefeliciteerd, veel vliegplezier en een behouden vaart.

Redactie ODB

Arag Banner
Select 2024Select 2024

Gerelateerd aan dit bericht: