13 april, 2024
Onze vakbondODB Gaat Samenwerken Met Noventas

ODB Gaat Samenwerken Met Noventas
O

Op vrijdag 10 juli jl. tekenden Gabri Hessels CEO namens Noventas en voorzitter Erik Jurriëns namens de ODB een intentieverklaring om samen te werken op het gebied van dienstverlening aan zowel actiefdienend als voormalig defensiepersoneel.

Het afgelopen jaar is druk achter de schermen gewerkt om een optimaal no-nonsense product te ontwikkelen voor ODB leden. Afgelopen vrijdag werd dit door beide partners bezegeld met het tekenen van de overeenkomst. Overeengekomen is dat niet alleen ODB-leden van deze service gebruik kunnen gaan maken, maar ook alle leden van de GOVǀMHB.

Noventas biedt twee gratis verzekeringen aan, een aansprakelijkheid- en een ongevallenverzekering, voor de duur van 6 maanden, met daarnaast een uitzendcertificaat. De ODB was al geruime tijd aan het zoeken naar dergelijke aanbiedingen voor haar leden, zodat op deze manier een compleet pallet aan service kan worden geboden.

De website van de ODB zal de komende weken worden aangepast zodat bezoekers een duidelijk beeld kunnen krijgen van onze nieuwe partner.

Bron: redactie ODB

Arag Banner
Select 2024Select 2024

Gerelateerd aan dit bericht: