26 februari, 2024
Onze vakbondODB En Privacy Wetgeving

ODB En Privacy Wetgeving
O

De Onafhankelijke Defensiebond (ODB) heeft de afgelopen maanden hard achter de schermen gewerkt om de vakorganisatie AVG-proof te maken. Niet alleen werd de regelgeving verder aangescherpt maar werd bestaande reglementen en regels nagelopen en onderworpen aan een strenge toets om te bekijken of deze met de invoering van de nieuwe privacy wetgeving nog steeds valide zijn.

Uw privacy is belangrijk voor ons! In de privacyverklaring op onze website – onder, wie is wie (onze regels) – wordt uitgelegd welke persoonlijke gegevens de ODB van u verzamelt via onze interactie met u en via onze producten. Daarnaast geven wij aan hoe we deze gegevens gebruiken.

„Uw privacy is belangrijk voor ons!”

De ODB werkt niet als een ouderwetse vakbond die ‘ten strijde trekt voor het collectief’. Iedereen heeft zijn of haar eigen specifieke wensen, op het moment dat dit hem of haar het beste schikt, zoekend naar een passende en op de persoon gerichte oplossing … en hier staat de ODB voor!

De ODB biedt een breed scala aan producten, van belastingservice tot juridische bijstand, van informatie  over Defensie gerelateerde onderwerpen tot een superieur servicepakket, 24 uur per dag, zeven dagen per week, wereldwijd, zowel binnen Defensie als in de burgermaatschappij.

De privacyverklaring van de ODB geeft zowel product specifieke als algemene aanvullende informatie over uw contacten met de ODB en hoe met uw gegevens wordt omgegaan.

Bron: Bestuur ODB
Foto: ODB

Select 2024Select 2024

Gerelateerd aan dit bericht: