23 april, 2024
Onze vakbondJuridische DienstverleningNoventas voegt ARAG Rechtsbijstand toe aan ODB ledenvoordeel

Noventas voegt ARAG Rechtsbijstand toe aan ODB ledenvoordeel
N

Vanaf vandaag heeft de ODB een samenwerkingsovereenkomst met ARAG-rechtsbijstand uit Leusden. Het heeft wat voeten in de aarde gehad maar er ligt een mooi pakket voor leden die hier behoefte aan hebben.

Sinds 6 september 2023 zijn ARAG en ODB aan de slag gegaan om een product te ontwikkelen dat zou aansluiten op de toch al uitgebreide juridische ondersteuning van onze vakbond. Dat het zolang heeft geduurd heeft ermee te maken dat meerdere partijen (VEDD, ODB, Noventas, ARAG) hierbij betrokken zijn.

Als lid van de Onafhankelijke Defensiebond kun jij bij een conflict over werk en inkomen, bijvoorbeeld met je werkgever of pensioenuitvoerder, gelukkig juridische hulp vanuit de ODB inschakelen.
Maar helaas komt het ook steeds vaker voor dat er op andere gebieden conflicten ontstaan.

Denk aan ruzie met de buren, problemen met een aannemer over een verbouwing, een aankoop in een winkel die niet loopt zoals zou moeten. En zo zijn er nog tal van andere conflicten waar je als consument mee te maken kunt krijgen. Het is fijn als je ook in zulke gevallen juridische hulp kunt inroepen.

ARAG biedt jou, als ODB-lid, daarom graag de mogelijkheid om tegen een voordelig (aangepast) tarief een aanvullende rechtsbijstandverzekering af te sluiten bij juridisch probleemoplosser ARAG.

ARAG Rechtsbijstandverzekeringen:

  • Direct toegang tot ruim 500 juristen
  • Voor elk rechtsgebied een expert beschikbaar om jou te ontzorgen
  • Goede dekking tegen een aantrekkelijke premie
  • Klanten geven ARAG een 8,4 voor de behandeling van hun juridisch conflict
  • Onbeperkt telefonisch advies, door klanten gewaardeerd met een 8,7


Voor iedereen een passende verzekering
ARAG biedt verschillende particuliere rechtsbijstandverzekeringen, met allen een andere premie. Wil je meer weten over de mogelijkheden en de kosten? Neem dan vrijblijvend contact op met Noventas. Wij kunnen je adviseren over de verzekering die het best past bij jouw persoonlijke situatie.

Meer informatie of verzekering aanvragen?
Neem contact op met Noventas:

U ziet en leest het! Ook wanneer u de dienst gaat verlaten is lid blijven van de ODB nog steeds een uitstekende en vooral slimme keuze. Wij blijven u altijd terzijde staan, binnen de defensieorganisatie én daarbuiten.

De ODB. Net even dat ietsje meer.

Tekst: Redactie ODB

Afbeelding: Redactie ODB / ARAG

Arag Banner
Select 2024Select 2024

Gerelateerd aan dit bericht: