21 juli, 2024
Onze vakbondMinister Hennis nodigt Centrales uit om de defensie-inzetbrief te presenteren

Minister Hennis nodigt Centrales uit om de defensie-inzetbrief te presenteren
M

Vrijdag 31 oktober heeft minister van defensie Hennis-Plasschaert de voorzitters en onderhandelaars van de Centrales van Overheidspersoneel binnen de sector Defensie uitgenodigd om de inzetbrief van de zijde van de werkgever in ontvangst te komen nemen. De overhandiging van de defensie-inzetbrief voor het komende arbeidsvoorwaardenoverleg zal plaatsvinden op 4 november.

De Samenwerkende Centrales hebben hun gezamenlijke inzetbrief reeds op 22 oktober aan Defensie ter hand gesteld. Het in ontvangst nemen van de inzetbrief door de Centrales markeert dan ook de formele aanvang van het arbeidsvoorwaardenoverleg. 4 November 2014 is het op een maand na drie jaar geleden dat het laatste arbeidsvoorwaardenakkoord voor Defensie is afgesloten.

De ODB is blij dat na een zeer lange (CAO) pauze van 614 dagen na het aflopen van het vorige arbeidsvoorwaardenakkoord er eindelijk gesproken kan gaan worden over de o.a. hoog noodzakelijke verbetering van de koopkracht van het defensiepersoneel… het wordt hoog tijd.

bron: CMHF Sector Defensie

Arag Banner
Select 2024Select 2024

Gerelateerd aan dit bericht: