23 juni, 2024
Onze vakbondLuchtmachtdagen 2011: Future Operations

Luchtmachtdagen 2011: Future Operations
L

Op 16 en 17 september worden op het terrein van vliegbasis Leeuwarden de luchtmachtdagen gehouden, van 0900 tot 17.00 uur kunnen bezoekers met eigen ogen aanschouwen welke activiteiten er zoal door de Koninklijke Luchtmacht wereldwijd worden ontplooid.

Naast de vliegshow (o.a. Apache, F16 en Red Arrows) is er een static show die de bezoekers een blik op het verleden maar vooral ook op de toekomst geeft. De Groep Geleide Wapens (GGW) en andere luchtmachteenheden laten de bezoekers het belang van onderlinge informatie-uitwisseling zien.

Nieuw dit jaar is de inzet van social media, u kunt de luchtmachtdagen via Twitter, Facebook en Hyves volgen. Een Luchtmachtdagen-app geeft extra informatie over het programma, de deelnemende teams bereikbaarheid en static show. Voor alle smartphone-gebruikers is ook een mobiele website beschikbaar: luchtmachtdagen@luchtmacht.nl

De ODB is hier vanzelfsprekend vertegenwoordigd. Via onze duidelijk herkenbare vrijwilligers kunt u alle informatie krijgen over onze vakbond. Zij staan u graag te woord.

Arag Banner
Select 2024Select 2024

Gerelateerd aan dit bericht: