21 juni, 2024
Onze vakbondKoninklijke onderscheiding voor ODB lid

Koninklijke onderscheiding voor ODB lid
K

Zaterdag 5 november was een afvaardiging (Erik Jurriëns en Hein Dudink) namens de ODB en Dudink en Starink Advocaten aanwezig bij de uitreiking van een koninklijke onderscheiding aan ons bestuurs- en ere lid L.J.J. (Leo) van der Zon.

De heer Van der Zon heeft zich op diverse terreinen, onder andere de Rolstoelcentrale in Roosendaal, ingezet voor de samenleving en in het bijzonder voor de Onafhankelijke Defensie Bond, waarvan hij één van de medeoprichters is.

De burgemeester Jacques Niederen van de gemeente Roosendaal reikte aan een zichtbaar ontroerde Leo van der Zon de koninklijke onderscheiding uit waarin hij wordt benoemd tot lid in de Orde van Oranje Nassau.

De Burgemeester roemde Leo om zijn inzet bij de ODB als penningmeester en secretaris en vertelde de overvolle zaal dat hij een zeer bewogen persoonlijkheid is die met name de zwakkeren in de maatschappij altijd heeft bijgestaan. ”Hij is het type vrijwilliger dat onmisbaar is voor de samenleving.”

Het bestuur van de ODB is trots zo’n innemende persoonlijkheid in haar gelederen te hebben die voor onze vereniging van enorm belang is. En een voorbeeld is voor vele anderen. “Leo namens bestuur en leden van de ODB van harte gefeliciteerd met jouw verdiende koninklijke onderscheiding.”

Arag Banner
Select 2024Select 2024

Gerelateerd aan dit bericht: