25 juli, 2024
Onze vakbondKersttoespraak voorzitter ODB

Kersttoespraak voorzitter ODB
K

Geachte leden van de ODB,

Als de nieuwe voorzitter van de Onafhankelijke Defensiebond is het mij een eer om u in deze nieuwe functie toe te spreken en de succesvolle ontwikkelingen binnen onze vakbond met u te delen. Namens het verenigingsbestuur kan ik bevestigen dat ook in het jaar 2023 sprake is geweest van een bijzonder goed verenigingsjaar.

In deze feestelijke periode, waarin vreugde en saamhorigheid centraal staan, willen wij echter ook stilstaan bij de mannen en vrouwen die zich wereldwijd inzetten voor onze veiligheid. Onze gedachten gaan uit naar de militairen die, ver van huis, dag in dag uit hun dienst vervullen, met name tijdens de feestdagen. Hun toewijding en opoffering verdienen onze diepste waardering en respect.

Terwijl velen van ons genieten van de warmte van het gezinsleven en de feestelijke sfeer, realiseren we ons dat anderen offers brengen om onze vrijheid te beschermen. Laten we daarom een moment nemen om onze gedachten en dankbaarheid te richten op hen die niet thuis kunnen zijn met hun geliefden.

Voor het komende jaar, 2024, wensen wij u allen overvloedige gezondheid, wijsheid en inspiratie toe. Moge het een jaar zijn waarin onze vakbond blijft groeien en nieuwe initiatieven en voordelen voor onze leden presenteert. Laten we ons gezamenlijk inzetten voor nog betere werkomstandigheden bij Defensie voor iedereen en voor onze leden in het bijzonder.

Laten we vooral niet vergeten om solidariteit te tonen en elkaar te steunen, niet alleen in voorspoedige tijden, maar ook wanneer de uitdagingen zich daadwerkelijk aandienen. Samen zijn we sterker, en gezamenlijk kunnen we van 2024 een succes maken.

Namens de gehele Onafhankelijke Defensiebond wens ik u allen een zalige kerst en een voorspoedig nieuwjaar. Moge het een tijd zijn van vrede, liefde en hoop.

Met een warme vakbondsgroet,

Danny van Hoewijk

Voorzitter, Onafhankelijke Defensiebond

Arag Banner
Select 2024Select 2024

Gerelateerd aan dit bericht: