22 mei, 2024
Onze vakbondGratis workout KMar personeel op de KBK!

Gratis workout KMar personeel op de KBK!
G

Personeel dat werkt op de Koningin Beatrix Kazerne (KBK) zal waarschijnlijk grote moeite moeten doen om een parkeerplek te veroveren. Op de KBK is van oudsher Den Haag Beveiliging van de KMar gehuisvest. Tot zover niets aan de hand. Na oprichting van het Hoog Risico Beveiliging (HRB) is het ineens de bedoeling dat deze nieuwe eenheid ook op de KBK wordt gehuisvest!?

Op zich ruimte genoeg zou je zeggen en een volstrekt logisch idee. Echter de HRB neemt een dergelijk groot aantal dienstvoertuigen mee, dat de parkeergarage overvol is. Personeel van Den Haag Beveiliging en HRB, die hun diensten starten vanaf de KBK, krijgen te maken met een andere nieuwe zelfs fysieke uitdaging.

Waar moeten zij hun privé voertuigen (u weet wel: woon-werk-verkeer) parkeren? De commandant KBK heeft een sublieme oplossing: parkeren op de Frederik Kazerne. Dat betekent voor de geoefende wandelaar voor aanvang en na einde dienst een verfrissende wandeling annex workout van ongeveer 20 minuten, of pendelen met een bus.

Stel je voor: na je nachtdienst moet je naar je auto wandelen of wachten op je beurt voor de pendelbus. Dit zou kunnen betekenen dat je per dag, naast je reguliere reistijd, meer dan een uur extra bezig bent op je werkplek te komen.

Als goed lezer begrijpt u het al: in den beginne gaat dat nog wel, echter nu dit regel is geworden zal een betere oplossing gevonden moeten worden.

Wordt vervolg………..

 

Arag Banner
Select 2024Select 2024

Gerelateerd aan dit bericht: