14 april, 2024
Onze vakbondGeen Overeenstemming in SOD

Geen Overeenstemming in SOD
G

Op 18 april 2017 is het eerder geschorste SOD (Sector Overleg Defensie) hervat, waarin de minister in een gesloten enveloppe een nieuw arbeidsvoorwaarden (=CAO) voorstel aan de Centrales van Overheidspersoneel in de sector Defensie (SCO-DEF) had aangeboden. De SCO-Def hebben in dit hervatte overleg hun reactie op dit nieuwe voorstel aan de minister gegeven.

In een gezamenlijke verklaring hebben de SCO-Def laten weten dat dit voorstel onvoldoende tegemoet komt aan onze eerder aangegeven ondergrenzen, laat staan aan de gerechtvaardigde wensen van het defensiepersoneel.

Na een reactie van de minister trokken de SCO-Def de conclusie dat het voorstel van de minister niet tot een onderhandelaarsresultaat zou gaan leiden.  De minister liet hierop weten geen aanpassingen aan dit voorstel meer te maken en dit om te zetten in een eindbod.

In overleg met de minister is daarop  afgesproken dat dit eindbod aanstaande vrijdag om 12.00 uur openbaar wordt gemaakt. Bent u benieuwd naar de inhoud van dit eindbod en onze toelichting hierop, houdt dan de website www.defensiepersoneelinactie.nl  en onze extra nieuwsbrief die aanstaande vrijdag verschijnt in de gaten.

Met vriendelijke groet,
René Schilperoort. Namens SCODef

Arag Banner
Select 2024Select 2024

Gerelateerd aan dit bericht: