23 februari, 2024
Onze vakbondDeelraden Unaniem Akkoord

Deelraden Unaniem Akkoord
D

De deelraden van de ODB hebben na een week lang overleggen, bellen en vergaderen unaniem besloten akkoord te gaan met het deelakkoord dat de centrales AC, ACOP, CMHF en CCOOP tot nu toe hebben bereikt. Het Dagelijks Bestuur en het Hoofdbestuur gingen al eerder akkoord.

De deelraden hebben veel kritiek op de trage wijze van het verloop van de onderhandelingen. De regiobestuurders kijken met gemengde gevoelens naar de `contouren` waarover nog moet worden onderhandeld. Unaniem is men van mening dat Defensie weer een betrouwbare werkgever moet worden, die staat voor gemaakte afspraken en voor zekerheid.

Is de ODB nu klaar met de uitleg? Nou nee, formeel is de vakbond akkoord maar zijn er nog vele vragen van de werkvloer te beantwoorden. De CMHF Sector Defensie gaat de komende 6 weken op diverse defensie locaties verspreid over het land hierover uitleg geven. Leden van de ODB zijn van harte welkom om mee te discussiëren over de arbeidsvoorwaarden en het deelakkoord.

Hou deze website goed in de gaten. Zodra data en locaties bekend zijn zullen wij die publiceren. Als u lid bent van de ODB en kunt u deze bijeenkomsten niet bezoeken, stel uw vragen via onze contactpagina. De ODB zal de vragen zo snel mogelijk beantwoorden.

Redactie ODB

Select 2024Select 2024

Gerelateerd aan dit bericht: