19 mei, 2024

Disclaimer

De Onafhankelijke Defensiebond (ODB) is zorgvuldig als het gaat om het geven van correcte en actuele informatie aan de bezoekers van de website. ODB is niet verantwoordelijk voor informatie, data, programma’s die u via onze site krijgt van derden. De informatie die u van derden krijgt, vertegenwoordigt niet altijd de mening van ODB.

Mocht u informatie, data en/of programma’s tegenkomen waarvan het copyright bij u ligt, verzoeke dit te melden aan het bestuur ODB, u krijgt zo spoedig mogelijk antwoord.

ODB kan via links naar andere websites. Daar ODB geen enkele controle op dergelijke websites heeft, is ODB niet verantwoordelijk voor willekeurige inhoud, producten, geboden diensten of andere materialen op deze sites dan ook.

Verder kan ODB niet verantwoordelijk worden gesteld voor welke vorm van schade of geleden verlies veroorzaakt door de inhoud, producten, diensten of andere materialen op die websites. ODB zal geen persoonlijke gegevens van leden aan haar partners doorspelen (behoudens die gevallen waarbij het lid toestemming heeft gegeven).