Paresto opende gisteren, 2 maart, haar eerste mini-supermarkt op de Marinekazerne Willemsoord op de Nieuwe Haven in Den Helder. Paresto2Go is erop gericht nog snel even wat te halen en op directe consumptie. Het betreft een pilot van 6 maanden.

Met de winkel biedt Paresto een extra service voor het op de kazerne gelegerde personeel en Defensiemedewerkers die snelle, smakelijke, gevarieerde en gemakkelijke maaltijden zoeken. “De behoeftes van onze gasten veranderen, dus we kunnen niet stil blijven staan”, zei directeur Paresto KTZ(A) Jan van den Broeke. Na zijn openingshandeling kon het Defensiepersoneel direct een winkelmand vullen.

Assortiment en prijzen
De shop biedt onder meer verse en kant-en-klaar maaltijden, dranken, zuivel, brood, beleg, fruit, koffie & thee, snacks en non-food artikelen zoals deodorant, shampoo, gel en tandenborstels. Paresto-locatiemanager adjudant Edwin van Herwaarden bekeek vooraf het koopgedrag van Defensiemedewerkers in de plaatselijke supermarkt. Mede hierop gebaseerd en na een eerder behoefteonderzoek onder lokale gasten, bepaalde Paresto het assortiment. De prijzen liggen iets hoger dan bij de traditionele supermarkt, maar lager dan bij vergelijkbare winkels.

Locatie
Paresto2GO is te vinden in hetzelfde gebouw als bedrijfsrestaurant het Meeuwennest en heeft een eigen ingang aan de buitenzijde. De winkel is open van maandag tot en met donderdag van 15.30 tot 19.00 uur.

Een vereenvoudigde versie van Paresto2GO opent begin april op de Legerplaats Stroe.

Bron: Nieuwsdienst MCD

KlussenKlussen
Vorig artikelRegeling voor (voormalig) Defensiepersoneel chroom 6
Volgend artikelBelastingdienst Overbelast?

1 REACTIE

  1. Nu nog een PX store en we zijn tevreden mensen. Nog niet zo lang geleden op de kazerne als boordplaatser verbaasde het mij al dat zovelen met een AH zak liepen op de maandagavond. Hanteert Paresto ook AH prijzen of zelfs goedkoper? Misschien de prijzen in het restaurant ook iets aanpassen om ook in de avond klanten te trekken. Ik kreeg niet het idee dat dit wel snor zat. Klachten waren vooral de hoge prijzen.

Comments are closed.