17 juli, 2024
DefensieNieuwe bestuurder MOOC gezocht!

Nieuwe bestuurder MOOC gezocht!
N

Het bestuur van de Marine Onderofficieren Club (MOOC) is op zoek naar een nog actief dienende collega om het bestuur te komen versterken. Heeft u tijd over en zin in een nieuwe uitdaging, dan is deze functie misschien wel iets voor u.

De MOOC heeft veel te bieden. Het is een unieke gelegenheid gelegen in het centrum van Den Helder.  De MOOC heeft een eigen (veteranen) bar met keukengedeelte, waar catering tot 250 personen geheel in eigen beheer kan worden afgehandeld. Leden kunnen in de MOOC gebruik maken van diverse arrangementen; van koffietafel tot uitgebreid diner, van borrelhapje tot buffet. De gastheren en gastvrouwen van de MOOC adviseren en helpen belangstellenden graag.

Daarnaast heeft de sociëteit  een zaal (met podium) voor gezelschappen/vergaderingen tot 160 personen. Er worden bij de MOOC regelmatig personeelsfeesten en lezingen gehouden. Mocht daarna nog behoefte bestaan om te overnachten, dan heeft de MOOC een uitstekend alternatief voor een uiterst vriendelijke prijs.

De MOOC heeft 9 ruime en luxe kamers voor gasten op basis van logies met ontbijt. Deze zeer ruime kamers zijn modern en smaakvol ingericht en beschikken over een badkamer met een douche of bubbelbad, televisie.

Wilt u zich inzetten voor deze geweldige vereniging neem dan contact met ons op, via mail info@mooc.nl  of bel ons op telefoonnummer 0223-612896. Of kom gewoon langs.

Sikko Hoekstra
voorzitter MOOC
Spoorstraat 56
1781 JH Den Helder

Arag Banner
Select 2024Select 2024

Gerelateerd aan dit bericht: